Statusuppdatering

.
Jag byter bakgrund o åker ut en sväng i skärgården med några av världens bästa flickvänner.
.
.

Lycka

.
Lycka är att helt utmttad efter att ha målat alla lister i lägenheten vita och oljat in alla 7 (!) trädörrar knyta på sig keds o gå i klänning till affären o köpa en hel vattenmelon. BARA TILL MIG. (Fast nej, jag delar med mig till min kärlek).
.
.

Midsommarhelgen

.
På midsommarlunchen tog jag och Ch en paus och gick för att underhålla barnasinnet.
.
.
.
Ps. Det här var nog första gången jag lade upp oredigerade bilder på bloggen. Man får vara lat då man åkt buss i fem timmar, eller nja, rest i fem timmar.
.

Jag skäms

.
Idag såg jag en motorcykelolyka på odengatan. Motorcykeln stod i lågor, och jag, jag stod paralyserad. Jag skämms över mig själv, för jag ringde inte 112, jag blev så chokad.
.

Stockholmssommar

.
Hej igen bloggen och läsarna. Jag har haft lite stockholmssommar med rosevin, hämtpizza, skratt, vänner, kärlek o hångel, havsbad, möte med älg med mera.
.
.

Sommarlov

.
Jag har inte dött, dessvärre har jag inte mer att säga än så. På återseende!
.

(går)dagens(tenta)outfit

.
Detta får väl klassas som mig Dagens-premiär, ett inslag som nog inte kommer bli så vanligt förekommande. Fast det var ju igår jag hade på mig det här, den skrikiga och söta klänningen. Nu har jag sommarlov! (... typ)
.
.
.

Tenta imorgon

.
Heterosexuella matrisen, normativitet, poststrukturalism, makt, kultur, successiv-, parallell-, additiv eller subtraktiv flerspråkighet, språksocialisation, synkteriska identiteter, interkulturell pedagogik, stigmatisering, etnisk stratifiering, nätverksorientering, nätverksintegration, tolkande reproduktion, inkludering och exkludering, tvärkulturell språksocialisation, kodväxling, litteracitet, kamratkulturer, kulturella redskap, situerade aktivitetssystem.
.
.

Tjuvlyssnar

Två tjejer på uppsalatåget satt o pratade om en kompis som efter ett utbyte till Ghana blivit sjuk och hade fått en vätskeansamling i hjärtat. En bit in i konversationen frågar den ena tjejen oförstående vad det var för vätska han hade i hjärtat... Var det vatten? Eller någon annan vätska? Jag fick god lust att hugga in i samtalen " nej förstår du, det var hallonsoda!" /Trött o uttråkad tjej som har jobbat o tentapluggat

RSS 2.0