Ingen vanlig dag

.
.

Hej min försummade blogg.

.
När jag började blogga så lovade jag mig själv att aldrig ursäkta mig på bloggen. Men nu gör jag det. Förlåt min lilla blogg (och därmed den del av mig som gillar att blogga), jag har inte tid med dig. Jag har inte tid med roliga, fina, bra, smarta inlägg. O mina nödlösningar är slut.
.
Varje helg framöver är uppbokad o veckorna äts upp av plugg. Jag tentar på fredag. Jag fyller år på söndag. Jag vill blogga, men jag vill inte skitblogga (som nu), så jag trycker på knappen; PAUS.
.
Puss.
.

On my walls...

.
Vi har nu kommit till "hemtrevligt och personligt"-stadiet i lägenheten (vi är alltså klara med "byggdams-stadiet", o "golvlist-stadiet", o för den delen "möbler-stadiet"). På allposters.com finns hur mycket fint som helst. Jag får liksom svårt att veta om jag är lite småcreepy o ska satsa på de här:
.
.
Fast jag gillar ju färg! Så kanske lite mer:
.
.
Men färg är inte allt! Jag gillar ju ett tydligt formspråk också, kanske lite warhol?
.
.
Smaken är som baken... Stor! (och i mitt fall spretig). Tyck gärna till, eller kom med egna förslag!
.

How much do I love chocolate?

.
.
.

Bara en till...

.
Det första paketet gick slut på 4 dagar. Nu är knaperfavoriten finncrisp utbytt mot denna goding:
.
.
K Ö P   D E M !
.

Idag vill jag adoptera denna hund

.
.

Jag har fått dille!

.
På fina små figurer i trä. För ni minns väl Ryskorna? Låt mig nu få presentera herr och fru Orient. Försäljaren (för visst är även de från loppis) trodde att de var från Egypten (men wiki lärde mig att fez är förbjudet i Egypten sedan 1953, så då fick dom inte heta herr och fru Egypten, det kändes inte rätt). Nu är bara frågan vart de ska få bo...
.
.
.

What time is it?

.
Tea time.
.
.

Klicka på bilden

.
Se den, diskutera den, dela den.
.
.
Jag hittade den via Nina, läs hennes blogg förresten.
.

Kläder idag

.
Idag rotade jag fram mina rosa converse som jag haft sen jag var 16, känner mig som Grynet. Vilka ypperliga skor!
.
.
Till det så har jag mitt äpple-halsband som egentligen är ett gammalt HM-hänge som jag bytt kedja på. Jag önskar att det var äkta så det slapp bli orange eller grönt. Fast det har klarat sig ganska bra ändå.
.
.
Och såklart, min signaturfrisyr. Som Alexandra (min kusin-bästis ni vet) brukar säga, bollen består, den byter bara plats, ibland mitt på, ibland sned, ibland låg.
.
.
Behind the lens:
Jag: Christian, kan du ta ett kort på mitt huvud?
Ch: Lillis! Dina axlar är sneda! Eller.. Eller.. Är lägenheten sned?!
Jag: Eller så håller du kameran snett?
.

Jag ska bara

.
Likt en viss Alfons så kan jag inte hålla mig fokuserad. Nej för jag ska bara... Bara städa hemma (imorse alltså), låta mobilen ladda till 100%, läsa bloggar, kommentera bloggar, läsa DN, skriva ett blogginlägg, prata strunt med min klasskompis och så vidare. Nu är det 30 min kvar till lunch och jag måste sluta! Fokus! Nu! Tack!
.
.
Eller ska jag inte kolla Wordfeud? Bara...
.

Höjden av pinsamhet

.
Höjden av pinsamhet är att sitta hos herr doktorn (ung, manlig doktor) för att det runnit ur öronen, o slå lock titt som tätt. Vänta på beskedet om något farligt o allvarligt. o få konstaterat att man har vaxpropp.
.
.
Eh jaha, tack då doktorn. Jag lovar o tvätta öronen.
.

Bloggkärleken som blev till bloggavund

.
Jag lägger väldigt mycket tid på o kila på andra bloggar. Framförallt om det finns en "hemma hos" kategori. O satan va jag inspireras. Hur kan så många ha det så fint? Men ibland vänder kärleken o blir mer en avundsjuka. Så snälla rara, svara mig:
 • Kliver ni aldrig ur trosorna direkt på golvet?
 • Vart lägger ni era nycklar?
 • Hur ofta damsuger ni?
 • Diskar ni verkligen direkt efter maten?
 • Varför får ni aldrig med alla fulheter i bakgrunden? Har ni inga fulheter?
 • Sist men inte minst, var gör ni av era sladdar?!
I vanlig ordning klickar du på bilden för att komma till bloggen.
.

.
.
.
.
.
.
.

Sean Tarell

.
Alltså har ni märkt hur mycket svamp det finns i skogen? Jag har hela frysen full (mestadels tack vare mig naturlover-sambo, Ch). Tyvärr så gjorde jag en liten miss när jag trodde att man kunde spara stekandet av svampen till sen, så jag lät en bunke stå som jag tänkte bjuda några damer på på torsdag (VAD TÄNKTE JAG PÅ?!). Så nu har jag kastat ca 2 liter trattkantareller som annars skulle blivit en förtjusande paj (tur att det finns mer i frysen). Note to self, think twice!
.
.

I brist på annat...

.
I brist på annat kan jag ju tipsa om sevärdheter. Klicka på bilden för o komma till svtplay.
.
.
.

Alltså den här veckan...

.
Alltså den här veckan, vad har jag gjort för o förtjäna den? Inte nog med att den var fullspäckad. Med start igår morse har Karma lagt ett konstant krokben för mig, hurdå? Jo:
 • Igår när jag tog på mig byxorna fattades knappen.
 • Igår när jag skulle gå hemifrån satt inte min hemmanyckel på nyckelknippan.
 • Igår stod jag i telefonkö, det var ett samtal före mig, efter en halvtimme bröts samtalet o telefontiden var slut.
 • Igår när jag skulle värma min lunch valde jag såklart den enda trasiga micron (här började jag funder på om den inte alls var trasig, utan bara jävlades med mig).
 • Igår skulle jag äta sushi, det har varit bestämt hela veckan, såklart spöregnade det hela kvällen.
 • Idag när jag skulle ta på mig byxorna var de ut-o-in (okej det kanske inte var Karman, det kanske var jag som var vimsig)
Så idag är jag vimsig o trött o vill bara ha helg! Så trevlig helg, o för guds skull, förarga inte karman!
.
.
Ps. Såklart har jag munsår.
.

Mums från Cos

.
.
.
.
.

Sofia slår ett slag för miljön

.
.

Ett (arton) litet kap

.
Alltså jag säger bara den här veckan. Herregud. Seminarieplugg o tentaplugg o föreläsningar o något som kallas fritid, socialt liv o glöm för all del inte kärleken, o hushållet, o tvättiden. En riktigt köttig vecka.
.
Men det är ju inte så kul att blogga om. Det (kul alltså) är däremot mitt senaste loppisfynd: Nya bestick! Men i all min loppisextas över att ha prutat ner dem till halva priset så glömde jag deala till mig teskedar. Det får bli sen.
.
.
När jag tänker på det kan jag nog tänka mig ett gäng serveringsbestick också, o kanske små olivgafflar... skaldjursbestick..?
.

Våta vardagsrumsdrömmar

.
En grå, rak soffa (fast benen skulle inte få vara i björk), en fåtölj som gör mig glad, o så några soffar (edit. haha, varför skrev jag soffar när jag menar kuddar? slö tankeverksamhet.) att puffa upp när Ch suttit ner dem.
.
.

Klicka på bilden


RSS 2.0