Förälskelse

 
Jag kan inte sluta tänka på en hund som finns uppe för adoption hos hundarutanhem(.se). Höll ett osynligt koppel idag när jag gick till affären. Viskade till Ch igår "tänk om jag var en sån som agerade istället för att drömma". Tror helt enkelt att jag är lite förälskad i den vita adoptionshunden (deja vu?). 
Och om någon i mig allergiska, hundrädda familj läser det här så nej, jag kommer inte spontanadoptera en hund, jag är inte dum. 
 
Ps. Hennes beskrivning hittar du här

Kommentarer
Postat av: Dessi at [Home and desire]

Jo, så fin! Fast jag vet hur jobbigt det kan vara att socialisera en annan hund med andra hundar... Träna hundmöten o s v.

Svar: Jag vet inte det, men kan tänka mig. Men blev bara så kär och tänker ändå att om jag någon gång skaffar hund ska jag grubbla på om adoption inte är något ändå.
Sofia

2012-09-18 @ 13:01:29
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Kajsa

Åh, vilken sötis. Jag blir så himla ledsen att det finns en massa fina hundar utan hem. Helst skulle jag vilja ta hem alla till mig, men det känns liksom inte så smart... eller? ;)

Svar: Just nu känner jag mest ..ELLER?!
Fast om man ska prata allvar så skulle jag aldrig spontanadoptera en hund, risken är ju stor att den blir bortadopterad igen då. Nope.

Hur är förresten livet med hund? Hade du haft hund förut? Kan du inte berätta lite, är nyfiken på alla som skaffar hund.
Sofia

2012-09-18 @ 13:33:54
URL: http://kobranhuggertill.blogspot.com/
Postat av: Krutrut-Lisa

Hahaha ja, ska du börja hundägarskapet med en omplaceringsbulle så önskar jag lycka till ;-). Enklare är det nog som ovan att börja med valp. Hett tips från fd bulleägare.

Kram LISA

Svar: Jo det tror jag också, och jag ska ju inte ens börja något hundägarskap. Men du vet hur det är med hundögon och mig...
Kram
Sofia

2012-09-18 @ 15:16:57
Postat av: erika

åh så söt ! är också sugen på att skaffa hund igen men just nu känns det lite mycket med lilltösen och huset osv!

Svar: Jo, de där ögonen riktigt ropar rätt in i hjärtat på mig. Men det är inte mer än en förälskelse för min del..
Sofia

2012-09-18 @ 18:59:43
URL: http://www.erikasofies.blogg.se
Postat av: Anna med Ludvig och bullarna

Håller med krutrut Lisa! Men om du vill prova att ha bulle så kommer jag hem med valfri hund till dig. Obs, skojar inte. Speciellt Totti behöver massvis av kärlek som jag är sjukt dålig på att ge just nu!

Svar: Det låter ju mysigt, vill ha hund men kan liksom inte ha hund. Därför jag drömmer såhär, och surfar efter valpar och läser om raser och kollar adoptionssidor och har haft en lånehund och så vidare i all evighet. Men har en allergisk och hundrädd familj och är lite allergisk själv. Så än så länge drömmer jag. Men om jag blir allvarlig så hojtar jag.
Kram
Sofia

2012-09-27 @ 21:14:51
URL: http://annatotti.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0