Hänger och dinglar.

Alltså den besta liknelsen jag har till min nuvarande känsla är att min imaginära kuk gått från stenhård till slapp. Liksom, före: Slutat tidigt, ska piffa mig och möta tjejerna för restaurangmiddag. Sen: Brev från försäkringskassan, oklart vad de menar med de två sidorna text, men jag tror att de vill att jag ska betala tillbaka 7700 kronor. Snacka om slak kuk. 

Rökelse och hej

 
Nu, nyss hittade ett gammalt paket rökelse. Jag kände mig lite ung och frisläppt och crazy när jag "helt spontant" tände en pinne som nu står och pyr. 
 
Första tanke: Vill jag verkligen att min lägenhet ska lukta inrökt knarkarkvart? (Svaret är nej, men ändå har jag inte släckt den då jag vill se min sambos reaktion)
 
Andra tanke: En vis man som ger ett nyfött (Jesus)barn rökelse bör inte vara nära barn, samt bör inte kalla sig en vis man. 

Ps. Jag känner mig lite socialt inkompetent för jag vet inte hur eller ens om jag ska säga hej bloggen, hej bloggvärlden, hej intenet, här är jag. Det får (eller så får det inte) bli ett annat inlägg.
 

RSS 2.0