Kläder.

I sommar ska jag på två bröllop. Det ska bli så himla kul, och det känns så overkligt att min generation gifter sig! Vi dricker inte längre häxor på rummet, så att säga. 
 
En av alla roliga saker med bröllop är ju att alla är så fina. Jag gillar kläder och uppskattar när människor tänkt till sådär lite extra. Däremot så tycker jag inte så mycket om att ha på mig kläder som ryms i koden Mörk kostym. Jag känner mig antingen som en liten flicka eller som en dam.
 
Så pratade jag om det här med mina vänner, varpå en kläcker ur sig jumpsuit. Och jag känner bara, ja tack! Så rätt. Lite mer fladdrigt tyg, lite mer coolt, lite mer jag. 
 
Just denna är från Asos.

Mina senaste två (?) år.

Jag har skickat in massa bilder från istagram på framkallning, och idag kom de! Alltså jag hade lite svårt att välja, tog liksom alla som jag gillar, så det blev hundratjugonånting bilder. Två saker om det:
 
1) Va billigt det var! Ungefär en krona per bild inklusive porto. Vilken jävla tur att jag inte tog det första alternativet som kom upp när jag googlade, där flaggade de med 9 bilder för 59, haha. 
 
2) Etthundratjugonågonting bilder, det är verkligen många. Liksom, var ska jag göra av alla?!
 
 
Jag har ett litet projekt på G. Jag tänker rama in dem i en stor ram (50x70?), sådär tätt som jag har lagt upp dem. Sen är tanken att ju äldre jag blir (alternativt, ju mer jag knarkar instagram), desto fler ramar fyller jag. 
 
Jag har en kompis som heter Anna. Hennes föräldrar har en massa roliga kollage med gamla familjebilder, huvuden här och där i en salig blandning, på toaletten. Även fast jag tänkt ha mina bilder i vardagsrummet så har jag alltid tyckt om idéen med kollage. Jag kan få lite beslutsångest om man bara ska rama in en bild... 
 

Alla dessa kärlekar...

Samtliga golvkärlekar kommer från Marrakesh Design.
 

Stora planer och platt fall

 
Idag, första arbetslösa dagen. Planerna har varit stora: kreativa projekt att ta tag i, fix och röj i lägenheten som börjar bli redo för en andra våg, gomat och frösådd. Känslan: lamslagen. 
 
Det verkar fan vara min förbannelse. Jag kan inte vara ledig/sysslolös annat än när det är skollov, inrutat och svårt att sudda ut (ja för ni ser ju hur det var när jag var arbetslös en lördag, helt andra grejer det). Jag drabbas direkt av Den Stora Håglösheten. Så nu sitter jag här, och är som denna, Nuvolette av Fornasetti.
 
 
 

Helt jävla slut

Idag är en sån dag när jag kännt mig helt jävla slut. 
 
Sen efter lunch har jag bara haft en tanke: får man gå och lägga sig snart? Så jag skippade AWn och sitter nu i mysuniform och sörplar hett te. Vad är det med mig? Jag är inte ens en te-drickare.

Barcelona here I come!

 
Jag har just bokat en minisemester för att hälsa på min syster och kusin i Barcelona, tillsammans med en annan kusin. JAG DÖR VA HÄRLIGT!!
 
 

Annars då?

 
Idag går jag in i arbetslösheten. Jag är då en kontrasternas kvinna (körde ju hela februari utan helg). Hittills har det inneburit öl på sunkhak och krachning av fina vänners middag igår, dush och piff idag för att snart åka på middag. Inte nog med det, jag ska bli HÄMTAD. Med bil (!). Så jävla lyxigt. Har dock en smygande känsla av att arbetslösheten inte kan fortsätta i denna glammiga linje. (ELLER?!)
 
Nu ska jag snyggsurfa ett tag till. Sen fortsätta mitt lyxliv.
 
Mvh
Hög_på_livet_88
 
Ps. Apan där bak heter Fredrik och är tillsammans med apan Lotta Chs favoritsaker. 
 
 
 

Svinlätt och svingod torskpasta

 
I förra veckan bodde min syster hos oss. Vi har mycket gemensamt, bland annat mat. Så vi hittade på detta stört goda recept på torskpasta.
 
Du behöver:
1 vitlöksklyfta (stor, annars två)
1 buljongtärning grönsaksbuljong
5 dl matlagningsgrädde
parmesan
torsk
pasta
ruccola
 
Gör såhär:
Lägg torsken i en ugnsform (jag lägger ner den fryst), salta och peppra. Pressa vitlöksklyftan i matlagningsgrädde-tetran och hacka ner buljongtärningen, skaka. Häll såsen på fisken och toppa med riven parmesan. In i ugnen (oklart vilken värme vi kör på, har gasugn, så i mitt fall, 8an). När fisken varit inne i 30 min så kokar du upp pastavattnet (med min spis gör det att fisken blir inne tot 45 minuter). Sleva upp pasta, sen torskmums och toppa med ruccola. Ät dubbla portioner. 
 
 

Läs Jossans blogg!

Men hörrni! Min fina fina kompis Jossan har börjat blogga! Läs hennes blogg genast, och om ni, liksom jag, läser hela skiten i en veva kommer ni förstå varför det här inlägget har en bild på körvel. 
Och en till sak! Om ni, liksom jag läser hela skiten i en veva (det var så kul att skriva) kommer ni se ett 15 årigt jag iklädd mammelucker. Bara det är ju skäl nog att läsa vartenda ord. 
 

I'm the king of the world!

 
Alltså just nu upplever jag total eufori. TOTAL. Jag har sökt in till Konstfack, Inredningsarkitektur och möbeldesign, 180 hp.
 
Och alltså var ska jag börja? Hur jag har suktat efter denna utbildning i drygt ett år, och äntligen vågat tro att jag kan, eller i alla fall kan försöka. Eller kanske lite om att jag i februari har pluggat deltid, jobbat heltid och samtidigt jobbat med mina antagningsprover. En dryg månad utan ledig dag. Fy fan. 
 
Men nu är proverna inskickade och trots att jag inte tror att jag kommer in, jag menar, vem kommer in första året de söker? Så hoppas jag med varenda cell i kroppen att jag är den. Den som kommer in. 

RSS 2.0