Ett helt vanligt äppelglas, bara

.
Juste ja! Jag har ju varit i Danmark också, och strosat i fina Helsingör. Helsingör ska jag nog blogga mer om sen... Nu ska jag blogga om glas, nämligen mina nya äppelglas. Häri ska jag dricka hallonsaft, kalltkaffe, vodka-cranberry eller som på bilden, vatten ur kran.
.
.
Ps. Visst har jag tidigare sagt att jag är hemskt förtjust i äppel-formen? Det är jag i vilket fall...
.

I'm back!

.
Hej igen min lilla blogg! Jag har varit på semester, i båthamn, bredvid säl, med vin, öl, gin o tonic, i havet, i staden, vid kusten osv. Jag har så mycket inspiration att jag bubblar över! Nu ska vardagsrummet bli piffat, o pyssel ska göras, o allmänt donande. Nu ska jag vara i stockholm o jobba i två veckor, så jag hoppas att jag hinner med allt jag vill (inklusive blogga) på kvällarna.
.
.
En bild på sommar-jag.
.

Norge

.
Jag hade tänkt o blogga lättjefullt om vad jag hållit hus senaste tiden, men jag spar det o säger kort o gott att alla mina tankar är i norge idag.
.
.

Resultatet

.
Man måste färdigställa sina projekt (fast det tycker jag inte alls att man måste, man måste däremot invänta kreativiteten. Fast mamma brukade påminna mig om att färdigställa, kanske mest för att hon hatade mitt stök). Sagt o gjort, 5 st lavendelkondomer á la Ekström. Har läst att lavendel ska vara lugnande, så jag kanske pillar in en eller fem kondomer under kudden.
.
.
.
P.s. Gotta love att vara hos mamma o pappa o sova i Fruxo-lakan.
.

Morgonrutin

.
Omvänd logik, på sommaren kokar jag allt dagens kaffe på morgonen, blandar med mjölk is o lite vaniljsocker o låter stå i kylen. Iskaffe är nog med på top 20.
.
.
Ps. Nu kom jag o tänka på den där barnsången, är det någon mer som kan någon annan vers på den? Jag kommer bara ihåg den här:
När andra får gäster så hänger de upp rocker o hälsar på gästen för så ska det va, men jag...
Jag hänger upp gästen o hälsar på rocken för jag är inte riktigt som andra jag, (nej jag är inte riktigt som andra jag)
.

Statusuppdatering

.
Nja, riktigt snaskigt var det inte. Vinet o ölen är till imorgon, när jag ska träffa mina flickvänner (längtar!). O något sex blir det inte heller ikväll, för Ch är i Italien o jobbar (1,5 av drygt 3 v avklarade). Däremot ska vi skypea senare ikväll, har längtat ända sen vi bestämde det i eftermiddags. Men smågodis o dator, det är till ikväll (typiskt mig).
.
.

Snask

.
Jag var just o handlade, vin, öl, smågodis o p-piller. Fredagsmys?
.

Lavendel

.
Jag gillar ju när saker o ting luktar gott, så jag tog tillfället i akt o klippte en rejäl tuva av mammas o pappas lavender. Jag hade inte tid att klippa strå för strå.
.
.
Sedan så knöt jag fast små tuvor på två galgar (sen gick jag såklart bananas o plockade in lika mycket till). Jag googlade o läste att de skulle hänga på tork "mörkt o luftigt", vad är det? jag nöjde mig med att de inte hänger i direkt solljus.
.
.
Sedan så tog präktigheten över mig o jag sydde fem kondomer av mammas gamla gardin. Först hade jag tänkt läga lavendern i omaka strumpor, men som sagt, präktigheten tog över mig.
.
.
Nu ska jag bara ta reda på hur länge den ska hänga på tork. Jag har till på söndag morgon på mig, sen ska jag iväg!
.

Innan jag dör

.
Någon gång, innan jag dör, vill jag ha en vespa. Jag har på känn att det skulle klä mig.
.
.
Bild från Livet hemma.
.

Fresh

.
Hostade när jag åt müsli och fångade ett russin i handen.
.

Svettigt

.
Igår hade jag ångest o sov i princip hela dagen. Det är så konstigt med ångest, jag kan inte låta bli o tänka "varför nu?", ibland får man ett svar, ibland väljer jag att se det som en sjukdom. Idag tar jag igen mig i solen, fast jag gillar inte o svettas, så jag smög in för o blogga lite.
.
.

Sommarmat

.
Grilla eller stek 5 mm tjocka skivor zuccini i vitlök och olivölja, salta med havssalt. Riv loss blitar av en mozarella på och lite rödlök. Toppa med olivolja, salt och rostade pinjenötter.
.
.

Tittut!

.
De här små shortsen får gärna kika fram under min kjol, (dock fasar jag cameltoen som kan bli framtill, fast sånt pratar man väl inte om när man bloggar om kläder?)
.

Loppis!

.
I skärgården vet man (tydligen) inte hut! Tre kaffekoppar med fyra fat, Swedish Grace, Rörstrand, vad sägs om 40 kronor? Vilken tur för mig som redan har ett gäng av den större muggen. Samlingen är påbörjad!
.
.

Om kött

.
Jag försöker för det mesta att äta vegetariskt, jag undviker grådassiga rätter som köttfärssås. Ofta går kött att ersätta, men ibland är kött ljuvligt. Som när ett gäng flickvänner grillat o gör goda tillbehör.
.
.

RSS 2.0