Min skitlista

 
Jag säker jobb och fick precis ett tack men nej tack, utöver det och två nej-mail har jag inte fått mycket till svar på mina ca 70 (SJUTTIO) ansökningar. Så idag kryper jag ner under yllefilten, grinar och sätter min tilltro till morgondagen. Dessutom har jag skrivit en lista på mina känslor, en äkta skitlista. 

Kommentarer
Postat av: Apan is Pang Preggo - väntar tredje barnet

Hörrödudööö!

Tyck synd om dig själv i en timma, men sen sätter du dig och skriver ett nytt inlägg med ord som istället ger dig positiva affirmationer. Att du inte fick jobben är inte din förlust utan med största sannolikhet arbetsgivarens. Det var helt enkelt inte meningen att du skulle jobba där.

För den delen kanske det inte är meningen att du ska arbeta just nu över huvudtaget. Har inte läst din blogg i 24 timmar ens och vet inget om din historik. Har du möjligtvis pluggat? Eller funderat på det?

Kram, deppa ihop men bara för en stund, Du är värd mer än så.

Svar: Nu gjorde jag det, en pepplista, så himla boostande att lista allt som är positivt. Men jag tror samtidigt att man måste tillåta sig själv att sura ihop, tycka synd om sig själv och grina och tjura. Alla känslor måste ut!
Tack för din fina och peppande kommentar förresten!

Kram.
Sofia

2012-09-05 @ 08:53:29
URL: http://apans.se
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Huuuu hjärtat. Det det var en tung lista. Osann var den också. Men jag ska inte ta ifrån dig dina känslor.
Jag vet hur det känns när det är tungt och jag vet också att det går över efter ett tag. Förhoppningsvis inom kort.

Stor puss och kram till dig inspirerande, intressanta, skimrande och härliga Sofia. Tänk om du funnits lite närmare, då skulle jag bjuda dig på gofika, och vi kunde vika tranor och prata i evigheter.

Svar: Jo den är tung, men ibland måste bara skiten ut. Men nu har jag vänt om och försöker peppa. Haha! Alltså det här med att vara känslomänniska Nina, det är inte alltid lätt...
Tack för din pepp, du är min kompis <3
Sofia

2012-09-05 @ 09:27:50
URL: http://ninaruthstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0