Vill du sitta?

Idag hände det för första gången! Jag blev erbjuden en sittplats i kollektivtrafiken. Blev på riktigt tårögd!

Detta har varit lite av ett orosmoment för mig, för med illamående och svimningar så behöver jag verkligen sitta. Men vet inte hur jag ska be om det. Tycker det är en självklarhet att erbjuda sin plats.

Dock kanske man hade önskat att det skett tidigare än mitten av v. 35, men ändå!


Klagobloggen

Alltså fy fan. Vill bara gråta. Natten inatt har nog varit ännu vidrigare än gårdagen.

22-02, försöker sova utan resultat. Spya rinner upp i munnen, ont i kroppen, kallsvettas osv. Provar att äta, provar att duscha skållhett. Sen somnar jag.

04, vaknar

04.30, vaknar igen. Somnar sen om

06.20-07, uppe, äter frukost, mår jätteilla. Går och lägger mig igen.

09, vaknar men somnar om efter kanske 30 min.

11, vaknar, mår illa och är ledsen.

Förstår att det här inte är särskilt intressant läsning, men 1. Skiter i det, måste ventilera och 2. Haha har väl ändå inga *följare*.


Natten

Fy fan, är så jävla trött på att må dåligt. Graviditet kan vara mer än ett välsignat tillstånd.
Jag är i v. 34 och kräks fortfarande.
Min natt:
Gick och la mig vid 22, supertrött.
22-2någongång: det rinner upp kräks i munnen stup i kvarten, mår illa, kallsvettas. Går upp och kissar 3 ggr och går upp och äter en gång.
2någonting-strax innan 6: sover.
6-8: samma som 22-2.
8-10: sover med mardrömmar och ont i ungefär hela kroppen pga legat för länge.

Är så in i helvete taggad på att den där lilla bebisen ska komma ut nu!


Vardagen är räddad!

Vi har aldrig haft en kaffebryggare, utan bara druckit snabbkaffe. Förrän nu!
Ch beställde hem en bryggare, och efter att ha provat olika kombinationer med kaffemängd och inställningar i helgen säger jag er nu: Fy i helvete va gott kaffe den där lilla maskinen brygger!


Helgmorgon, mitt bästa

Den här veckan har det varit jobbstart för både mig och Ch. Jag blev sjukskriven mina två sista veckor, för att sedan treata myself med mitt livs längsta semester (sen sommarlov), 5 veckor. Så 7 jobbfria veckor totalt.
Nu jobbar jag 50% med mål att göra det sålänge jag pallar, så väntan på ägget inte blir så jävla lång. Är i v. 33 nu.
Anyway, en av fördelarna med att jobba är att man får helg, och en fördel med helg (särskilt som nykter, hehe) är helgmorgon!
Fy fan va fint det är att få snoosa lite medan Ch fixar i köket, sen ropar han när det verkligen är dags att kila upp. Och då kunna dricka lite oboy, kanske kaffe och saft (ja, törstig och illamående är lika med många drickor), och sedan ta en rostmacka. Ha på Nyhetsmorgon eller kanske lyssna lite på musik. Kika på mobilen och fuska i DNs korsord.
Ni hör ju vilket jävla mys!

PS. Jag är medveten att jag om ett par månader med skrikande bebis på armen och sömnlös kommer vilka skjuta mig för detta inlägg. Men! Carpe diem, än är ungen på insidan!

PS2. Ang. bilden. Jag har förflyttat mig till soffan pga ont i ryggen, och Chs mamma ringde. Men DÄR utspelade sig frukostmyset nyss.


RSS 2.0