Ju jävligare desto bättre

.
Hela förmiddagen har jag inte pluggat inför morgondagens seminarium. Nej, jag har blivit lätt sinnesförvirrad o trott att jag varit Ernst Kirchsteiger, eller iaf en människa med samma renoveringskunskaper. Så jag har suttit på hemnet o surfat efter förfallna hus, ju jävligare desto bättre.
.
.
.
.
.
.
.

Studenten

.
Två dagar in på terminen är studenten i mig tillbaka, wan haundrid pärsänt! (100%)
.
.

H&M

.
Efter dagens föreläsning (om det svenska landskapets formande, från 1700-tal till nutid) ska jag banne mig ta en runda på H&M.
.
.

Det är detaljerna som gör det

.
I helgen så spikade vi på kvartslister längs golvet, satte upp gardiner i vardagsrummer, skuvade upp väggfasta hyllor (till tv, x-box, o alla tusen sladdar), satte hylla o handdukshållare i badrummet, o så en lite toapappershållare. O juste ja, målade alla lister vita. Det bärjar bli galet fint här, nu o då skriker jag till Ch hur fint det är.
.

Jag vill ha en gungstol!

.
Jag hittade en ny blogg (som jag tror att jag kommer börja följa), hon hade en gungstol. Det tändes en eld i mig när jag såg den, EN GUNGSTOL SKA JAG HA! Så jag blädrade igenom de 11 sidor med gungstolsanonser som finns på Blocket, o så såg jag DEN. 200 spänn! (Redan såld! Fan! Satan!)
.
Men nu har i alla fall jakten börjat, o jag hoppas att min kärlek inte läser det här, då vi har (tänk, tänk) 12 stolar i vår tvåa. Därför att för en realistisk man vars hjärta inte bultar för stolar (o dylikt) kan 12 stolar på 60 kvadrat tyckas lagom, eller kanske lite för mycket. Men jag, jag vill ha en gungstol.
.
.
Det här är alltså skönheten som såldes för underpris till fel person (ja, alltså inte till mig). Bilden är från annonsen på Blocket.
.

...Så jag plockade upp den

.
Igår fick födelsedagsbarnet välja aktivitet, så vi tog en promenad o kollade på en marinstad o vart vi bodde när vi var små. O någonstans där såg jag en kopparorm (ödla), o vad gör jag?! Blir helt exalterad o plockar upp den!
.
.

Grattis David!

.
Idag fyller världens bästa storebror 25 år.
.
.
.

Vardagsrummet

.
Juste ja, jag sa ju att jag hade löst vardagsrummet. Eller iaf börjat lösa det. Såhär är det i soffan än så länge. Som sagt en mix.
.
.
.
Men som alltid har jag 1000 fler planer, en vit matta, ev. skala lampan, tavellister, lampor, fler kuddar. Ja, man vill mycket.
.

Just nu

.
Just nu hämtar jag Gudsonen på förskolan, tar en tripp till parken o pratar om grävskopor o nagellack. Sen kan tänkas att vi badar badkar o leker med lera. Eller bakar en äppelkaka. Älska 2.5 åringar!!
.
.

I'm a fucking genius!

.
Jo så jag tänkte att lufttorkad skinka med melon är bland det godaste jag vet. O så äter jag skinkmacka ibland. Melon på skinkmackan var verkligen hur jävla gott som helst, I'm a fucking genius!
.
.

Jag har en ny blus

.
Jo, jag har en ny blus. Tror till och med att det är samma som denna donna.
.

Den andra saken

.
Jag har varit en sväng i Uppsala, men datorn var i Stockholm. Så utan dator har jag haft tid att stryka alla strykkläder, måla massa grejer, städa, bada badkar o annat donande. Den andra saken jag köpte i fredags var en ny kalender, fin va?! snorgrönt är min nya bästa färg, tror jag.
.
.

One of those days

.
Idag, o egentligen hela veckan har jag kännt mig lite jävlig. Det är höst ute, men jag är inte tillbaka i Uppsala, saknar min vardag  o allt det där. Så idag synade jag mina kläder o insåg att jag klätt på mig jeans, klänning, halsduk o sandaler, o tjocktröja, lite som jag känner mig; kaos. Så jag gjorde det enda rätta o handlade godis (o så handlade jag en till sak, men den är så fin att den ska få ett eget inlägg).
.
.
.

Äppelmos

.
.
.
Sen så hittade jag den här bilden i min pysselmapp, hade jag kunnat virka hade jag lätt gjort toppluva till mitt mos.
.

Innehållet

.
Igår skulle det ju öppnas paket, o vilken fest. Fyra tjejer som hade beställt superbilligt smink som skulle provas, delas ut, diskuteras osv.
.
.
Jag köpte en borste, tre nagellack (två blodpudding-färgade o ett matt överlack), ett rouge, två allt i allo stift, en liten kräm, ett solpuder och en täck-palett med fyra nyanser.
.
.
Och priset då? ca 100 kronor. TOTALT!
.

Dagsplaner

.
Idag (snart) ska jag o min syster åka iväg till väldens bästa kusiner o få lunch. Men framförallt ska vi öppna ett paker som vi sambeställt, återkommer om innehållet. Därför är jag såhär piffig:
.
.

Snorgrönt is the new black

.
.

Ordning och reda

.
Hej lilla väska som är så fin i all sin enkelhet, vill du hänga med mig? vi kan plugga eller gå på fest tillsammans, du kan få bära allt åt mig.
.
.

Design

.
Som ni ser så pillar jag med min bloggdesign, men jag har fått nog o tar en paus. *ursäkta röran, vi bygger om*
.

Om sex

.
.

Ägget är löst!

.
Jag har varit på det stora varuhuser (aka. ikea) o införskaffat diverse nödvändigheter (krokar, toapappershållare, hyllor, tavellist, vinglas osv. osv.) o där köpte jag lite lullull till soffan, ni vet den som är beige i ett grått rum. Så fort jag kommit tillbaka hem till Uppsala o puffat till allt ska jag visa er. Jag valde knäppt, färger, grafiskt, blommor o randigt... fast fint.
.
.

För en månad sen


Hundvalpar

.
När jag är bakfull o trött känner jag ofta ett behov av att googla hundvalpar o skrika rakt ut i luften.
.
.
.
.
.
.
.

Skaka, snurra, hoppa, vifta

.
Ge mig fyra minuter o jag ska ge dig lycka.
1. Höj volymen
2. Press play
3. Skaka, snurra, hoppa, vifta (fuldansa)
.
.

Hjälp mig!

.
Jag har ett ljusgrått vardasrum i en vacker 60-tals lägenhet, dessvärre så är soffan beige. Detta gör att min fina grå färg ser ut som blå, inte kul. men mitt problem är accentfärger, jag gillar starka färger, poppiga klickar i en ljus bas. Så SNÄLLA, kom med färgförslag som genom ett trollslag för att grått o beige ser bra ut tillsammans! (Alternativt säg hur man får en beige soffa utan avtagbar klädsel att bli vit).
.
.

Vitt


Sommarsmaker

.
Vattenmelon o feta o kanske lite rödlök, sommarens smak. Imorse var det kallt i luften, o trots att jag gillar hösten så kan jag inte låta bli o känna ett litet vemod.
.
.
Hörrni alla proffs! Ser ni vad jag läser?
.

Exakt precis så!

.
Exakt precis såhär vill jag ha mitt badrum! (från livet hemma)
.
.

Who's that girl

.
En förtjusande dam har bett om en halvprofilbild på mig, varför får jag inte veta. Slav under nyfikenheten som jag är så har jag letat lite o hittat de här tre. Om inte det här blir bra så får jag väl filma mig själv när jag vrider o vänder lite på mig (oh gud, erbjöd jag mig just att filma mig själv?!). Nåja, här var vi de tre kandidaterna:
♥ Bild ett tog jag just för detta syfte, kvart över sex på morgonen, trött o osminkad, men ändå solbränd o fin, gillar nog den här bilden. Btw så är fläcken inte på min kind, utan på spegeln.
♥ Bild två är från Skåne, jag o Ch tog en liten strandpromenad på kvällen. (Här kan man ana hur tydlig "snorränna" jag har)
♥ Bild tre är också från Skåne, i ett växthus vid Sofiero slott. Jag tycker att jag ser väldigt fin-dam-på-1700-talet-i-modern-tappning ut.
.
.
.
.

Om en soffkudde

.
Tidigare idag var jag på Åhléns o såg en ljuvlig soffkudden, den skimrade jättefint o var bara helt ljuvlig. Men varför kostade den för mycket? För jag tycker inte att det är värt 250 kr för EN kudde, jag vill ju ha några fler, o en pläd eller två, o helst ny matta! Får se hur jag gör för att komma runt priset.
.
.

Ärlighet

.
Åh vad jag älskade pride paraden! Trots att jag är stockholmare var det här min första, men defenitivt inte min sista (jag o min syster bestämde att 2012 är vi i tåget). En sådan ärlighet borde synas lite mer, lite överallt. Hångel, glädje, fett, valkar, jante-dissning, sexighet, vin, musik, dans, klackskor o håriga armhålor i ett enda härligt virrvarr av ärlighet. Jag såg Babsan, hon stack inte ut (but DAMT! Vilka spiror).
.
.

Love

.
Idag ska jag gå o titta på en kärleksparad, roligt!
.
.

Nom nom nom

.
Jag bakade nyss Emmas kladdkaka, o herre vilken kaka! Jag förvandlades till kakmonstret...
.
.

Vad ska hon göra?

.
Vågar du gissa jag nys gjort?
.
.

RSS 2.0