Juli

Vi lämnade juni ute på landet, med en kopp kaffe och en hög tidningar. 
Jag var ute på landet några dagar, där åt jag sommarluncher och badade i isande kallt hav. Juli blev de många resornas månad, och jag vet inte hur många bilder jag har på vackert svenskt landskap genom buss/bil/båt/tåg-fönster. 
 
Efter landet så blev det annhalt hemma. Vår egen lägenhet som fick sig lite kärlek och rensning. Under hela juni så var jag inte hemma en enda gång. Jag sniffade mig hög på jasmin och rensade i bokhyllorna. Sedan så började regnet. och det slutade aldrig. Vi var hemma och tittade på serier, spelade tv-spel och åt frukost dygnet runt. 
 
Så en dag fick jag nog av regnet och lämnade Uppsala för en AW i Stockholm. Sen, hos mina föräldrar hittade jag mina gula byxor. Och så började jag pyssla, och köpte nya skor. 
 
Efter några dagar i stockholm åkte jag ut till skärgården (landet alltså) igen, vi tog en dag på Fejan och kollade på gamla kolera-sjukhus och åt nyröka räkor. Och jag hängde med min älskade Ch och vi firade att vi varit tillsammans i 2.5 år. Och så åt vi mat, semester med föräldrar innebär så mycket gott att man dör i gommen (och det där är min mormor som äter hamburgare). Och juste, herre gud! Vi fiskade och Ch fick en enorm gädda som (tack högre makter) slet sig. Regnmolnen var ofta med, så vi klädde på oss. Men så kom de där soliga dagarna och klockan stannar för det är så jävla vackert, det gör att man blir röd.
 
Mitt upp i allt blev det en kort vända till Stockholm för att fira en flickvänns födelsedag med både utgång och brunch med kubb dagen efter. Jag blev så kärleksfylld att jag dagen efter på tåget till Örebro höll på att börja gråta flera gånger. Människor är det som avgör. 
 
Tåg till Örebro alltså. På väg dit hade jag utsläppt hår (vilket jag aldrig har), det var snyggt men obekvämt, inte värt det. I Örebro fick vi träffa hundbebisen Totti, jag hade en dag på tu man hand med stan, vi badade och såg fina hus. Och Totti blev kär i mig, eller om det var tvärtom. 
 
Och ungefär där lämnade vi Juli. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Frippan - Pyssel och Sånt

Oj va många härliga bilder!!

2012-08-14 @ 21:55:17
URL: http://frippan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0