4e advent, resultatet
.
Jag bestämde mig som sagt för att baka, o när jag bakar, då gör jag det gärna utav bara helvete. Jag började med att göra innanmätet av det som skulle bli Nina Ruthströms bountybollar. Sedan kokade jag ihop det som skulle bli Bambis tryfflar.
.
Det var svårt att få upp all den goda tryffelsmeten, så när jag rullat klart hällde jag på mjölk i samma kastrull och använde den kakaon jag rullat tryfflarna i. Så vart det varmchokladpaus.
.

Inget gotta får gå till spillor.
.
Sen var det dags att doppa kokoskolan i choklad. Ett tips är att ha en kastrull med hällpipar under tallriken, då kan ångan sippra utan och så slipper man vatten i chokladen (som kan bli om ångan "klättrar" på tallriken).
.

Ser ni tryfflarna? Fina va?
.
Så varför bakade jag så mycket? Jo. det ska bli en liten julpresent till mina och Christians föräldrar. Trevliga helylle-paret Sofia och Ch.
.

Glasburk, etikett och papperssnöre, snyggt ska det va! (Inga jävla tryfflar i matlåda! Nog för att de är goda, men det måste vara fint också!)
.

Som om inte det vore nog så har vi även gjort egen glögg. Eller, vi har ju inte gjort vinet i badkaret, men kryddat och pimpat flaskorna.
.
Kommentarer
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan
Mycket tjusigt. Kul med hemgjord glögg.
Postat av: Smäm
Drooool!! Yum.
Postat av: Lina
Fin mugg!
Kreativt och vackert,gillart
Postat av: Emelie
Åh vad gott! =D
Postat av: Saralovisa
Oh my, jag hoppas att Alfons och hans framtida blir dåna som kommer med hemgjortt julgodis! Underbart.
PUSS
Postat av: Nyfiken Alltid
Åh vilka fina presenter!
Postat av: Nina
Oj, vilka fina grejer! Och det där med att hälla mjölk i kastrullen...är ju så enkelt men helt genialiskt. Grämer mig lite nu över allt jag låtit gå till spillo=)
Postat av: tina
mums!
god jul!
Trackback