Kläder

 
Nu när jag jobbar (och får lön, woho!) kan jag äntligen köpa lite nya kläder, och det är verkligen välbehövligt! Jag är inte den som köper kläder bara för att, utan köper det jag gillar och då använder jag det plagget. Så nu behövs det lite nya kläder. Och av en slump kollade jag på Lindex hemsida, vilket jag inte brukar, men oj va mycket fint. Jag har satt ihop två kombinationer:
 

I ♥ Kurbits

 
Senaste veckorna (läs: sen jag började jobba) har jag hållit mig borta från bloggeriet. Det började med att jag inte orkade resa mig från soffan för att hämta datorn men sen växte också en tanke. Jag känner att jag vill utveckla mig själv utan helt övermänskliga mängder intryck som jag får från bloggvärlden. Såklart läser och skriver jag ibland ändå, men jag känner att fokus måste få ligga på livet utan skärm, eller vad man ska kalla det.
 
Detta har hur som helst gjort att jag flanerat iväg på egna små stigar, utan att vara särskilt medveten om rådande trender, både inom matlagning, intredning, mode, handarbete etc. Alla områden i livet där jag helt hysteriskt låtit mig inspireras från internet har jag nu lyssnat innåt. Och det sjukt fnissiga är då var detta har lett mig? 
 
Jo, kurbits. 
 
Alltså jag har blivit smått besatt av kurbits. Försöker rita egen, lite mer modern kurbits och har en redan proppfull mapp på datorn med kurbits. Jag är till och med sugen på att åka till Falun för att gå på Dalarnas museum och spana på lite skön kurbits. 
 
Ja ni hör ju. 
 
Kurbits är det nya svarta. 
 
 
Håller ni inte med om att det är helt fantastiskt? Alltså kan jag snälla få lite mer kurbitsmöbler, -tavlor, -kläder. Ja juste, det finns som tapet/väggdekor också.
 
Det är nu jag avlider.
 
 

Lägesrapport

 
Nu har jag jobbat i nästan 4 veckor, och jag är fan en ny person. Lite "jag jobbar därför finns jag", och finns jag finns lusten. Just nu är jag sugen på att ta tag i träningen (vill vara stark och pigg), laga godare och bättre vardagsmat, flytta (men det kommer inte hända), skapa, läsa böcker, julpynta. Ja men ni hör ju!
 
Men såklart, (jag säger det igen, SÅKLART) händer detta när man är hemma med förkylningen. Jag är för sjuk för att jobba men tillräcklit pigg för att inte ligga totalt vissen. Så jag känner mig frustrerad och vill jobba, eller cykla till biblioteket. Men det orkar jag inte. Fan. 
 
Blir direkt orolig när jag blir sysslolös såhär, försöker att inte dö totalt i själen. 
 
Wish me luck! 
 
 

RSS 2.0