Rakryggad ung kvinna

.

Jag har börjat, eller nej, jag har slutat raka benen. Det faller sig naturligt för mig att säga att jag har börjat ha hår på benen, och det är precis det som är anledningen till att jag har slutat raka dom. När jag vill känna mig ”status noll”, varken fin eller ful, mitt fysiska grundtillstånd, har jag märkt att det inte är så mycket ”noll” över situationen. Nej för jag ska bara plocka ögonbrynen, ta bort mina små hårstrån på tårna, måla naglarna (helst alla tjugo), samt raka benen. Benrakningen har kommit att bli en nödvändighet, jag rakar inte benen för att göra mig fräsch, jag rakar benen för att ta bort någonting dåligt (äckligt). Som om jag (i mitt grundtillstånd, min noll status) är äcklig. Jag vill vara en rakryggad ung kvinna, och i den bilden av mig själv finns det inte utrymme för att tycka att min kropp är äcklig. Så jag har slutat.

.

.


Kommentarer
Postat av: µ [mimemy.blogg.se]

Kul att du bestämde dig för att fortsätta blogga! Jag har precis börjat :)

Det verkar klokt det du skriver. Ibland måste man sätta stopp och säga ifrån annars kan det gå överstyr. Skev bild man har idag av hur man ska och inte ska se ut :/ Tycker du gör rätt, men jag tror inte jag är riktigt där ännu (även om jag slarvar med att raka benen ^^)

2011-05-14 @ 18:53:05
URL: http://mimemy.blogg.se/
Postat av: Kristin

You go girl! Starkt!

2011-05-17 @ 18:23:53
URL: http://trocca.blogspot.com
Postat av: Magdalena

Önskar att jag vågade!

2011-05-19 @ 10:36:10
URL: http://ofbooksandbirds.blogspot.com
Postat av: Teresa

Härligt!



Jag rakar nästan aldrig benen.. eller på sommaren gör jag det men inte på hösten, vintern och våren. Men jag har ju massor av hår på benen! värsta urskogen!! Hade jag kunnat raka bort vartannat hårstrå så hade det blivit lagom :D

2011-05-25 @ 18:44:34
URL: http://velourvenus.blogg.se/
Postat av: Modemix

Ballt av dig, men man kan väl raka benen utan att tycka det är äckligt med hår? Känner mig finare med rakade ben bara, det är väl därför man tar bort :) För sin egen skull menar jag.

2011-05-28 @ 12:54:22
URL: http://modemix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0